Gezellig en groen wonen midden in de stad

Aanbod

16 appartementen en 6 stadswoningen

60% verkocht

Portier 51 biedt een woonmix van stadswoningen en appartementen verdeeld over drie gebouwen. Elk gebouw heeft zijn eigen naam en identiteit, verweven met het historische karakter van deze site.

ONTDEK DE WONINGENONTDEK DE WONINGEN ONTDEK DE APPARTEMENTENONTDEK DE APPARTEMENTEN

  • zonnige, geborgen terrassen
  • moderne architectuur met hoogwaardige afwerking

  • autoluwe site met ondergrondse parkeermogelijkheid
  • collectieve binnentuin

  • kwalitatieve en duurzame materialen
  • persoonlijke interieurcoördinator
6

Stadswoningen

De 6 stadswoningen zijn perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een compacte en betaalbare woning in de stad. Elke woning heeft een ruim privéterras grenzend aan de collectieve binnentuin.

ONTDEK MEER ONTDEK MEER
Een thuis voor iedereen die houdt van gezellig groen wonen
16

Appartementen

Het woonproject omvat ook 16 appartementen met één, twee of drie slaapkamers en woonoppervlaktes tot 172m². Alle appartementen hebben een ruim, zonnig terras, met zicht op het nieuw aangelegd plein of de collectieve binnentuin.

ONTDEK MEERONTDEK MEER

Commerciële dynamiek & eetbaar groen

In gebouw Tuinwonen (1 ruimte) en de Oude Bibliotheek (2 ruimtes) vind je ook drie commerciële ruimtes die het project extra leven en dynamiek inblazen. Tot slot zal op het dak van de Ziekeliedenvleugel een moestuin worden aangelegd. Met deze daktuin stimuleren we (eetbaar) groen in de stad en brengen we buurtbewoners samen.

Jouw persoonlijke interieurcoördinator begeleidt je met passie voor perfectie

Jouw traject als klant

Op Portier 51 gaan we voor niets minder dan het ultieme wooncomfort. Doorheen het hele traject, word je bijgestaan door een persoonlijke interieurcoördinator die samen met jou de afwerking van jouw appartement of woning afstemt op jouw persoonlijke smaak.

Benieuwd hoe dit traject verloopt? Via dit document vind je alle stappen van de aankoopprocedure terug. Van tekenen van je reservatiedocument tot de oplevering. Zo kan je zorgeloos uitkijken naar je nieuwe thuis.

JOUW TRAJECT ALS KLANT JOUW TRAJECT ALS KLANT